Zoals elk jaar hebben we zelf ook dit jaar een vegetarisch kerstdiner. En dit jaar zelfs een veganistisch kerstdiner. We laten ons weer verrassen door de kok(s) van het restaurant van keuze en dit jaar is dat restaurant Bombarie aan de Burghardt van de Berghstraat.

Een verantwoord kerstdiner is één, maar we willen ook graag een gezellig kerstdiner. Daarom willen we graag met veel mensen samen eten. Een uitstekende gelegenheid om op een informele manier kennis te maken met gelijkgestemden en gezellige manier om de kerstperiode te beginnen. Je bent dan ook van harte uitgenodigd om met ons mee te eten.

Inmiddels hebben we al een aantal jaren een vegetarisch kerstdiner gehad en steeds weer blijkt  dat er voor vegetariërs en veganisten verrassende mogelijkheden zijn. De kok zit veel minder vast aan standaard combinaties (zoals wild met rode kool) en het resultaat is uiterst gevariëerd diner. Wij zijn er zeker van dat Bombarie, met al haar kennis en ervaring, ons zal weten te verrassen.

Het uitgebreide kerstdiner kost €29,50 (excl. drank). Wel willen we je vragen om even te reserveren. Afrekenen doe je pas op de 20e in het restaurant. Heel gezellig als jij bij ons aansluit!

Share This