BliXem Nijmegen

Wat een prachtig menu van Blixem voor de groep die maandelijkse ergens vegan friendly gaat eten! Ga je ook mee een volgende keer? Voorgerecht: Halloumi bruschetta met een salsa van zongedroogde tomaatjes en doperwt-avocadopesto. Hoofdgerecht: Veganistische..

2 weken geleden

Deze vegetarische burger moet de wereld redden

Impossibe Foods ontwikkelt de Impossible Burger. Een plantaardig alternatief voor rundvlees dat qua structuur en smaak elke fanatieke vleeseter kan foppen. De burgers, empanadas en gehaktballetjes die tijdens de presentatie worden geserveerd zijn niet..

1 maand geleden

Veganistisch kerstdiner boMbaRie | Donderdag Veggiedag Nijmegen

Kom je met ons mee eten op het veganistische kerstdiner bij Bombarie? https://donderdagveggiedag.nl/nijmegen/events/vegetarisch-kerstdiner-4/

2 maanden geleden

Voedingscentrum

2 maanden geleden

New Zealand Now Recognizes ALL Animals As Sentient Beings!

(Uit 8 maart 2016 al )Even vertaald: Nieuw-Zeeland heeft zojuist een geweldig voorbeeld voor de wereld gegeven door te erkennen wat dierenliefhebbers voor altijd hebben gekend – dat onze harige vrienden net zo gevoelig zijn als wij, en (uiteraard) ze..

2 maanden geleden

Plantpower

Boze vleesliefhebbers nav de Allerhande: “Misschien kwam bij sommige lezers de stoom al uit de oren toen het eerste menu meteen vegan heette.” Maar wel een compliment voor de Allerhande, toch, dat ze dit gewoon deden..

2 maanden geleden

Op 1 november is Vegetarische Donderdag van naam veranderd. We heten nu Donderdag Veggiedag Nijmegen en sluiten als eerste Nederlandse stad aan bij het Belgische initiatief.

3 maanden geleden

Trouw

7 maanden geleden

Our Planet

10 maanden geleden

Restaurant Odessa

Volgende week donderdag gaan we vegetarisch uit eten bij https://www.facebook.com/hetnieuweodessa/. Of zelfs veganistisch, want er staan ook standaard veganistische gerechten op de kaart. En ze bieden ons nog 10% korting ook! Meld je wel even aan!

11 maanden geleden

Op 29 maart gaan we weer vegetarisch uit eten. Deze keer bij restaurant Odessa, waar ook veganistrische gerechten op de kaart staan! Meld j wel even aan i.v.m. met de reservering!

11 maanden geleden

Mac van Dinther wil dat de vleeseter betaalt en niet de gemeenschap - Opinie - Voor nieuws, achtergronden en columns

11 maanden geleden

Nationale Week Zonder Vlees - 5 t/m 11 maart 2018

1 jaar geleden

Donderdag Uit Eten: Nibbles

Op 25 januari gaan we weer vegetarisch uit eten. Deze keer bij Nibbles in de benedenstad. Je kunt je aanmelden via de website: https://www.vegetarischedonderdag.nl/nijmegen/events/donderdag-uit-eten-nibbles/

1 jaar geleden

Foto's uit het bericht van Donderdag Veggiedag Nijmegen

Het hoofdgerecht en en het voorgerecht tijdens het kerstdiner gisteren bij de Hemel. Voor wie zich zorgen maakt: de beide schalen waren voor 4 personen.

1 jaar geleden

ProVeg Nederland

1 jaar geleden

UIT ETEN MET KERST

Op zoek naar een restaurant waar je met kerst van een vegetarisch kerstdiner kunt genieten: wij hebben een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet: https://vegetarischedonderdag.nl/nijmegen/uit-eten-met-kerst/

1 jaar geleden

Nieuwsbrief november 2017

De mieuwe nieuwsbrief is uit. Je kunt hem hier lezen: https://vegetarischedonderdag.nl/nijmegen/nieuwsbrief-november-2017/ Je kunt er bijvoorbeeld in lezen dat we overmorgen uit gaan eten bij boMbaRie!

1 jaar geleden

30 november gaan we weer vegetarisch uit eten. Deze keer bij restaurant BomBarie in Bottendaal. Interesse? Laat even van je horen.

1 jaar geleden

Vier simpele tips om minder vlees te eten - Blog MaatschapWij

1 jaar geleden

Volg ons en doe mee op Facebook

Check onze foto’s op Instagram en Facebook: www.instagram.com/lekker_vegan_uit_eten_nijmegen.

www.facebook.com/lekkerveganuitetennijmegen

Translate »
Share This