Vegetarisch uit eten


Vegetarisch uit eten

Vegetarisch uit eten

donderdag 26 januari 2017: 19:00 - 20:30

Elke laatste donderdag van de maand gaan we vegetarisch uit eten. Deze maand gaan we naar restautant pizzeria Romagna. Iedereen die wil mag zich aansluiten. Wel even aanmelden via de contactpagina van deze site.

Wat een verrassing: een 6 ongelooflijk lekker gangen diner. Het begon met voor ieder een toastje met pesto en een met tomaatjes.  Daarna een stevige groentesoep met gerstkorrels erin. Ons werd aangeraden om er een scheutje olijfolie in te doen en wat parmezaaanse kaas erop. Dat maakte hem nog wat krachtiger. Lekker en vullend.
Daarna op de 3e foto: 6 borden! met allemaal lekkere vegetarische hapjes. Vooral de 2 deeggerechtjes waren erg lekker. De ene was gevuld met kaas/spinazie; de ander met paddenstoelen. Ook de gegrilde aubergine was erg lekker. Een frisse salade erbij voor de variatie. Eigenlijk was hier de maaltijd wel af geweest.
Maar vervolgens kwam er nog een heel verfijnde lasagne met pizza (een met artisjokken, de ander met venkel). Tenslotte nog een tiramisu dessert.

Ronald en Cecile waren tevoren bij dit restaurant langs geweest en hadden besproken dat we een betaalbaar verrassingsmenu zouden krijgen. Maar dat dit allemaal kon voor 20 euro, was toch wel een verrassing. Dan maar iets meer fooi gegeven. Een echte aanrader voor wie vegetarisch wil eten. NB: de vegetarische lasagne staat iet op het menu, maar je kan er wel aan vragen!

We waren met ons 8en.

Kaart wordt geladen...

Reserveren

Nog vrij: 9 plaatsen; 1 personen reserveerden al.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Share This