Kaart wordt geladen...

Adres
Groesbeeksedwarsweg 305, Nijmegen

Eetcafé Eten en Drinken !

Uit de nieuwsbrief van september 2017: PAS BLIJ wanneer DE GAST TEVREDEN VERTREKT
Aan z’n opleiding ‘kunstmatige intelligentie’ heeft Chau Nguyen niet veel meer als bedrijfsleider bij café Eten en Drinken. Maar hij heeft er wel z’n plaats gevonden als gastheer. Via bijbaantjes tijdens de studie kam hij in de horeca terecht en groeide langzaam verder in het vak. Tot nu dus bedrijfsleider bij Eten en Drinken.
Chau is ook wel blij verrast met onze komst. Hij ziet dat er de laatste tijd meer vraag is naar vegetarisch eten. Zijn klanten vragen ernaar. Zelf eet hij ook vaak vegetarisch in zijn zoektocht naar nieuwe gerechten. Als de vraag nog wat verder toeneemt krijg je als restaurant ook meer mogelijkheden. En daar willen wij natuurlijk graag aan meewerken. Dat wil overigens niet zeggen dat je nu nog met een loep naar de vegetarische gerechten moet zoeken. Ook nu heb je als vegetariër al een ruime keuze.
Voor rond de 10 euro heb je er al een hoofdgerecht. De meeste daarvan worden in de eigen keuken bereid. Daarbij schuwt men het avontuur niet: de populaire Mexicaanse schotel was er vorige maand in een vegetarische variant en deze maand is er een loempiataart. En voor volgende maand wordt gezocht naar een vegetarische burger. Ook huisgemaakt! De liefhebbers van paddenstoelenlasagne moeten nog een maandje geduld hebben. Die staat vanaf half oktober weer op de winterkaart.
Daarmee plaatst het huidige Eten en Drinken (sinds de overname, ongeveer anderhalf jaar geleden) zich in een traditie die terug gaat naar de tijd dat om de hoek de militairen de kazerne nog bevolkten. Zij kwamen toen ook al eten in wat toen nog de “Gerry-bar” (de exacte spelling is ons onbekend) was.
Het menu en meer vind je op cafe-etenendrinken.nl.