Kaart wordt geladen...

Adres
Mariënburgsestraat 6, Nijmegen

Foodmood* !

NB: helaas gesloten in 2018

Uit de nieuwsbrief van juni 2018: David ergerde zich aan dat, als hij van de sportclub kwam, hij alleen maar vette snacks kon krijgen. Als je net flink hebt gesport wil je niet meteen daarna aan de vette kroketten.
Daarom besloot David Bakarbessy het probleem zelf op te lossen en opende 8 maanden geleden Foodmood aan de Mariënburgsestraat in Nijmegen.
Een zaak waar je vooral gezonde snacks kunt halen waarin er een ruim aanbad van vegetarische en veganistische producten is.
Foodmood moet in de behoefte aan goede afhaalmenu’s voldoen. Behalve snacks kun je ook een producten in Deurne gemaakt. En hoewel de zaak beschikt over een aantal zitplaatsen, moet je er geen restaurant allure verwachten. De snacks en maaltijden kun je afhalen of met elektrisch vervoer laten bezorgen.
Om dat er geconcurreerd moet met de aanbieders van snel en vet fastfood en kan David het zich nog niet veroorloven om alleen biologische producten te gebruiken. En hoewel hij zelf een vleeseter is, eet David toch ook geregeld vegetarisch. Het helpt daarbij natuurlijk om een vegetarische vriendin te hebben. De ravioli met een vulling van ricotta en diverse groenten behoort tot zijn favorieten.