Kaart wordt geladen...

Adres
Ganzenheuvel 1 , Nijmegen

Nibbles !

Uit de nieuwsbrief van januari 2018:  VEGETARISCH ALS VOLWAARDIG ALTERNATIEF
Nibbles is gevestigd in een voor vegetariërs historisch pand. Lang geleden was er met Grietje Riermeijer één van de eerste vegetarische restaurants van Nijmegen (en misschien wel Nederland) gevestigd. Er hebben meerdere restaurants gezeten en sinds ruim drie jaar is dat Nibbles.
Bij Nibbles is het streven om vlees, vis en vegetarisch als volwaardige alternatieven naast elkaar te zetten. Er wordt gewerkt met veel kleinere gerechten en dat maakt dat mensen niet echt hoeven te kiezen. Je kunt een vleesgerecht en een vegetarisch gerecht bestellen: wij gaan natuurlijk alleen de vegetarische gerechten bestellen!
De uitdaging voor de keuken is de mensen te verrassen met goede vegetarische gerechten. Bijvoorbeeld door ze die lekkere bite te geven. Door het concept van de kleine gerechten komen ook de vleeseters geregeld in aanraking met vegetarische gerechten. En leren zij ook de risotto bitterballen met geitenkaas te waarderen. Er schijnen er zelfs te zijn die er speciaal voor terugkomen! Zelf is Joeke, de bedrijfsleidster die me te woord staat, zeer te spreken over de polenta frites. Ook een gerecht dat menig gast weet te verrassen. En dan zijn er óók nog de verrassende salades. Kortom, keus genoeg!
Joeke ziet dat gasten gezonder willen eten en daarom voor minder of geen vlees kiezen. Al hoeft dat bij Nibbles dus niet compleet vegetarisch te zijn. Er zijn geen speciale gerechten voor veganisten, maar als een gast het kenbaar maakt gaat de keuken, indien mogelijk, ook voor hen aan de slag om het gerecht op veganistische manier te bereiden.
Wie donderdag mee wil eten kan al vast eens de menukaart bestuderen op nibbles nijmegen.nl.
(Foto: nibbles-nijmegen.nl)  • No events in this location